Hebben deze cabochons een rijggaatje?
Indien we spreken van een cabochon dan is er nooit een rijggaatje.  Indien het item te vinden is onder kralenroosjes, dan is er wel een rijggaatje.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar er zijn zaken beschadigd?
Neem een foto van dit artikel en mail ons dit gerust door op info@vlijtigliesje.be.  Samen zoeken we een gepaste oplossing.

Zitten er stoppertjes bij de oorstekers?
Aangezien wij niet weten of jullie graag kunststof of metalen stoppertjes hebben, worden deze standaard niet meegeleverd.

Ik zou graag een workshop volgen, hoe gaat dit in zijn werk?
Workshops worden georganiseerd voor 4 t.e.m. 6 personen.  Indien je voldoende personen gevonden hebt kan je een mailtje sturen met bijhorende data die voor jou passen.  Samen zoeken we dan een geschikte datum.

Hoeveel bedragen de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen 3 euro in België voor alle zendingen minder dan 100 euro, vanaf 100 euro is de verzending gratis.
De verzendkosten voor Nederland zijn als volgt:
- 0 - 10 euro: 4 euro
- 10 - 30 euro: 7 euro
- 30+ euro: 12 euro
Indien we verzenden als pakket, dan zal dit gebeuren via Bpost, voor België is dit een kost van 5 euro, voor Nederland is dit afhankelijk van het gewicht.


Ik ben overdag niet thuis, hoe ga ik mijn bestelling krijgen?
Alle bestellingen worden opgestuurd in een gewone bubbelenveloppe, deze past door de brievenbus.  Indien je bestelling heel groot is, dan kan het zijn dat we toch gebruik moeten maken van een pakket.

Ik heb mijn bestelling net betaald, wanneer zal ik deze hebben?
Alle bestellingen worden, indien mogelijk, opgestuurd op de dag dat de betaling bij ons op de rekening binnenkomt.
 

Er zijn geen FAQ categorieën beschikbaar.